Elektromos autó töltő (EVC)

Az energiamenedzsment és az eszközfejlesztés területén meglévő több évtizedes tapasztalatunk eredményeként hoztuk létre elektromos autó töltő rendszerünket, elsősorban a magyarországi igényekhez és elvárásokhoz igazítva.

Töltőmegoldásunk megfelel a költséghatékonyság, a megbízhatóság, műszaki megfelelőség és az ergonómia követelményrendszerének. Az általunk kidolgozott megoldás elsősorban a kültéri, távfelügyelt, akár közcélú használatra is képes, elszámolható mérést is igénylő ügyfeleknek készül és olyan töltési intenzitást biztosít, amely az esetek többségében nem igényel külön hálózati bővítést, a töltési pontra futó hálózati tápvezeték költséges cseréjét.

Töltőpontjainkat a szabványoknak és elvárásoknak megfelelő, több féle formatervünkből az ügyfél által választott, a telepítés helyének előírásaihoz, városképhez, arculathoz igazodó tokozatban, színben vagy felületkezeléssel szállítjuk. Igény esetén a töltő infrastruktúrát integrálni tudjuk a napelemes parkolófedést biztosító SolarTree termékünkbe, így a fotovoltaikus rendszer által megtermelt energia közvetlenül hasznosítható.

Villamosipari üzemirányító és felügyeleti rendszereink által nem csak töltőpontokat, hanem azokat távolról menedzselni képes központot is tudunk biztosítani, ügyféligények és iparági szabványok alapján.
 

ProEVC Lite
Közterületi éjszakai elektromos jármű töltés gazdaságosan


 

Paraméterek
Felhasználási terület:
üzleti és magáncélú
Csatlakozó:
TYPE-2 (Konnektor, reteszeléssel)
Töltőszabvány:
IEC 61851-1
Bemeneti feszültség:
230V (WB1P); 230V/400V (WB3P)
Állítható teljesítmény:
3,6..7,2 kW (WB1P); 7,2..22kW (WB3P)
Felhasználási hely:
Kültér és beltér: -20C..60C (LCD-s: 0C..60C)
Védettség:
IP54/IK08
Funkciók:
időkorlátos töltés, energiakorlátozott töltés, mobil applikáció
Opciók:
LCD kijelző, Wifi