Személyes adatok kezelésének nyilatkozata álláspályázat kapcsán

Személyes adatok kezelésének nyilatkozata álláspályázat kapcsán

Online frissült: 2017. július 5.

1. Fogalmak
 
Ezen pont a fontosabb fogalmakat ismerteti meg Önnel:
  • Prolan: PROLAN Irányítástechnikai Zrt. 2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3.
  • Jelentkező/Ön: Az a személy, aki a Prolan álláshirdetésére jelentkezik.
  • Felvételi eljárás: Az az eljárás, mely során a Jelentkező megpályázott állásra való alkalmasságáról a Prolan meggyőződik, szakmai beszélgetés, felvételi teszt során.
2. Adatkezelő
 
Ezen pont az adatkezelésre jogosultakról tájékoztatja Önt.
Kizárólagosan a Prolan jogosult a Jelentkezés során megadott adatainak kezelésére, azok harmardik fél felé nem továbbíthatóak.
 
3. Jelentkezés
 
Ezen pont a jelelentkezéssel kapcsolatos folyamatról tájékoztatja Önt.
Az álláshirdetésre való jelentkezés során, a Küldés gombra kattintva vagy a Prolan számára emailt küldve, a Jelentkező elfogadja ezt az adatvédelmi nyilatkozatot.
Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adataival kapcsolatos valamennyi jogát, így igyekszünk csak a legszükségesebbeket kérni, ami a jelentkezéshez és a Felvételi eljárás lefolytatásához feltétlenül szükséges és az elbírálást befolyásolhatja. A Prolan, a Felvételi eljárás lefolytatása során a jelentkezés során megadott adatait, csak az eljárásban résztvevő kollégáival ismerteti meg.
 
4. Kezelt személyes adatok köre és célja
 
Ezen pont a megadott személyes adatairól kapcsolatos jogairól, valamint az adatkezelés módjáról tájékoztatja Önt.
A Prolannak a Felvételi eljárás teljeskörű lefolytatásához az alábbi személyeadatokra lehet szüksége:
- Név, email cím, telefonszám: kapcsolat felvételhez és kapcsolattartáshoz szükséges adatai, melyeket a jelentkezéssel összefüggésben kezel a Prolan.
- Önéletrajz, mely tartalmazhatja az alábbiakat: az Ön tanulmányait, szakképzettségeit, nyelvtudását, képesítéseit, korábbi munkahelyeit, közösségi elérhetőségét, referenciáit, s azon további tényadatokat, melyeket a Felvételi eljárás lefolytatásában fontosnak vél megismertetni a pályázat során.
 
A felvételi eljárásra elküldött Önéletrajznak valóságos információkon kell alapulnia, mely csak és kizárólag Önhöz köthető. Ha Ön önkéntesen megadott referenciát, akkor a Prolan felvételi eljárásában résztvevő kollégája felkeresheti, s információt kérhet szakmai tudásának és munkamódszerének igazolására.
 
6. Adatkezelés ideje
 
Ezen pont az Ön személyes adatainak kezelésének idejét korlátozza.
A jelentkezés során megadott adatainak kezelési ideje, a megfelelő jelölt munkábaállásának napjától számított további három hónap. Ezt követően, ha Ön nem kéri adatainak megtartását, akkor kapcsolati adatait, esetlegesen beküldött Önéletrajzát töröljük. Ha kéri adatainak megtartását, úgy azokat az engedély megadásától számított maximum 5 évig kezeljük. Adatainak kezelését bármikor indoklás nélkül és azonnal visszavonhatja a Prolan címére küldött ajánlott levélben, vagy az info@prolan.hu címre küldött levélben, melynek megtörténtéről visszajelzést küldünk.
 
8. Egyéb
 
Megadott adatait a törvényekkel összhangban kezeljük, mely a továbbításra és a tárolásra egyaránt vonatkozik, azokhoz csak a Jelentkezési folyamat lefolytatásában érdekelteknek adunk betekintési lehetőséget.