Innováció és szakértelem a MEE 70. Vándorgyűlésén

2024.10.02

A Prolan Zrt. és a Prolan Innolab idén is részt vett a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) 70. Vándorgyűlésén, mely Siófokon, a Hotel Azúrban került megrendezésre 2024. szeptember 24-26. között. A rendezvény az energetikai iparág legfontosabb eseménye, ahol bemutattuk a Prolan Zrt. Energiamenedzsment üzletágának legújabb innovációit.

Közös kiállítási standunkon nagy hangsúlyt fektettünk a kisfeszültségű hálózatokat monitorozó LV-NODE eszközcsaládunk bemutatására, amely képes hatékonyan kezelni a hálózati feszültség ingadozásait, valamint fogyasztó oldali beavatkozásra fejlesztett eszközeinkre.

A Prolan Innolab Kft. a rendezvényen az ACCS SCADA rendszer legújabb funkcióit is bemutatta, amelyek segítik a hálózatok hatékonyabb felügyeletét és automatizálását.

A Vándorgyűlés rendezvény részeként Szabó Ervin, a Prolan Zrt. fejlesztési igazgatója „Villamosenergia-felhasználás fogyasztó oldali befolyásolásának megoldásai, külföldi tapasztalatai” címmel tartott szekcióelőadást, melyben bemutatta, hogyan válhatnak a legújabb technológiai megoldások a fenntartható energiafelhasználás kulcsává.

A 70. Vándorgyűlés jelentősége

A MEE Vándorgyűlés célja, hogy lehetőséget biztosítson a hazai energetikai szereplőknek a legjobb gyakorlatok megosztására, és bemutassa az átalakuló villamos energetikai környezet legújabb trendjeit. A rendezvény mindig is nagy hangsúlyt fektetett a stratégiai megközelítések mellett a mindennapi gyakorlatba átültethető fejlesztésekre, amelyek a résztvevők számára értékes tanulságokkal szolgálhatnak.

További részletek és információk a MEE Vándorgyűlésről: https://vandorgyules.mee.hu/