Idén is részt veszünk az InnoTrans kiállításon

2024.08.07

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy idén immár 6. alkalommal veszünk részt az InnoTrans kiállításon, amely a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb vasúti technológiai eseménye! Az InnoTrans platformot biztosít számunkra, hogy bemutassuk legújabb fejlesztéseinket és innovációinkat a vasúti szektorban.

Dátum: 2024. szeptember 24-27.
Helyszín: Messe Berlin
Standunk: Hall 6.1 460

Mi már nagyon készülünk az eseményre, ahol bemutatjuk legújabb vasúti megoldásainkat. A Prolannál elkötelezettek vagyunk a vasúti technológia fejlesztése iránt, és számos innovatív megoldást kínálunk, amelyek hozzájárulnak a biztonságos és hatékony vasúti közlekedéshez.

Többek között az alábbi megoldásainkat ismerhetik meg az érdeklődők a standunkon:

    • Központi forgalomirányítás: modern és megbízható rendszereinkkel támogatjuk a vasúti forgalom hatékony és biztonságos irányítását.
    • Helyi biztosítóberendezések: korszerű technológiával ellátott helyi rendszereink hozzájárulnak a vasúti közlekedés zavartalan működéséhez (PRORIS).
    • Energiaellátó rendszerek: fejlett energiaellátó megoldásaink biztosítják a vasúti infrastruktúra folyamatos működését.
    • Vonatbefolyásoló rendszerek: innovatív rendszereink növelik a vasúti közlekedés biztonságát és hatékonyságát.

A részletekért érdemes ellátogatni a megoldásaink oldalunkra: https://www.prolan.hu/hu/uzletagak 

Standunkon szeretettel várunk minden érdeklődőt, hogy személyesen is megismerhessék termékeinket és szolgáltatásainkat. Látogasson el hozzánk, és legyen részese a jövő vasúti technológiáinak!